TIR AMB ARC

Posa’t a prova davant els teus companys , demostra la teva punteria i capacitat de concentració. 

El tir amb arc és una activitat conduida  per un monitor qui forma en els principis bàsics de la tècnica, la postura i  controla la seguretat dels tirs.  Proposa també  rondes a globus, aros i altres dinàmiques per als grups de + 10.

  • Com a activitat individual  : «Iniciació al tir amb arc, minitorneig i jocs»:     Activitat per a un mínim de 2 persones i  recomenada per a majors de 6 anys .  El monitor fa l’explicació inicial i després va supervisant l’activitat durant 1 hora .  Es imprescindible que hi participi com a mínim un adult responsable, qui es compromet a seguir les indicacions de seguretat que explica el monitor.
  • Com a Pack d’activitats per a grups +10 persones.   La podeu escollir amb preus molt assequibles, al pack familiar FAM B  i al pack per a adults AD B, els caps de setmana i festius.
  • Empreses:   La poden  escollir com a activitat individual, i també es troba inclosa als programes de benestar i mindfulness….  Consulteu apartat Empreses.
  • Escoles i Casals:   Com a activitat optativa en una de les rotacions dels programes per a escoles i Casals.  Consuteu ap. Escoles.