PARC D’AVENTURA

A Aira Natura la nostra activitat estrella és el parc d’alçada: comptem amb cinc circuits diferents que ofereixen diverses opcions per sobrevolar llacs, rius, pinedes i boscos de ribera, dins dels quals trobem la tirolina d’arbre a arbre més llarga del país.

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a tots els públics, tenim circuits familiars, esportius i també un infantil pels més petits.

CIRCUIT EL CARGOLET

Circuit infantil per a nens a partir dels 3 anys fins a 1,15m. Els nens van acompanyats d’un adult que no paga però sí que puja al circuit. El circuit conté diversos ponts, xarxes i emocions per acabar amb la tirolina final.  Fins a 12 jocs que els petits exploradors poden repetir si encara no en tenen prou.

CIRCUIT ELS PICOTS

Dos circuits en un amb un total de 23 jocs. «Els Picots» és un circuit apte per a tothom a partir de 1,15m que incorpora emocions a més alçada. Hi trobareu ponts, escales, xarxes, el pas del funambulista, i moltes emocions més dividides en dos circuits i dos tirolines de gairebé 90 m.

CIRCUIT L’ASTOR

Emocionant circuit esportiu apte per a tothom a partir d’1,45 m. El circuit té trams a més alçada i alternatives que requereixen més habilitat. Dins del mateix hi trobem la liana i la tirolina de 260 m, que ens farà viure les emocions més fortes del parc. Mínim 3 pax.

CIRCUIT L’ASTOR I EL GRAN DUC

El circuit del Gran Duc és el complement perfecte per a l’Astor, que enllaça amb aquest i transcorre per damunt de la riera i de la llacuna d’Aira. Conté les dues tirolines Xtrem, una d’elles la més llarga del país d’arbre a arbre. Circuit apte per a tothom a partir de 1’45m. Mínim 3 pax.

TIROLINES XTREM

¿Vols saber que se sent al volar? Viu-ho amb la tirolina d’arbre a arbre més llarga del país, i amb la tirolina de la llacuna, la més ràpida d’Aira Natura. 260 i 150 metres de vol aptes per a tothom de més de 1,15m. Mínim 2 pax.

FORFET «A PLE VOL»

Activitat per a tothom a partir de 1,45m, ‘A ple vol’ permet fer tots els circuits d’adult i repetir si no en tens prou durant el teu torn de 4 hores. Adrenalina i diversió sense límits. Mínim 3 pax.