PARC D’AVENTURA

La nostra activitat estrella és el parc d’aventura: comptem amb cinc circuits diferents que ofereixen ponts, xarxes, escales, lianes per travessar en alçada pinedes, boscos de ribera i diverses tirolines per sobrevolar  prats, llacunes i rieres, d’entre les quals trobem la tirolina d’arbre a arbre més llarga del país.

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a tots els públics, tenim circuits familiars, esportius i també un infantil pels més petits.

CIRCUIT EL CARGOLET

Circuit infantil per els petits exploradors a partir de 3 anys fins a 1,15m  (+- 6 anys).. Diversos ponts, xarxes i equilibris, sempre ben lligats, per acabar amb la super tirolina final. Fins a 12 jocs que els infants han de fer, acompanyats d’un adult que els dóna seguretat i podran repetir si no en tenen prou. (L’adult no paga)

CIRCUITS ELS PICOTS

2 circuits amb tot un seguit d’activitats entre arbres. 

Emocions a més alçada i circuit molt complert per a grans i petits a partir de 1,15 m d’alt. Jocs de diferent dificultat que combina ponts de tot tipus, escales, xarxes,  pas de cable i varies tirolines.

CIRCUIT L’ASTOR

Emocionant circuit esportiu, per usuaris amb una alçada igual o superior de 1,45 m d’alçada, que recorre els arbres damunt la riera de freixaneda, donant sensacions de gran alçada. Inclou alternatives que requereixen més habilitat i també la liana o tarzan que combina un salt al buit i tirolina . Junt amb la tirolina final de 260m viureu les experiències amb més adrenalina del parc.

CIRCUITS L’ASTOR I EL GRAN DUC

El circuit del Gran Duc és el complement perfecte per a l’Astor. Enllaça aquest circuit amb la llacuna amb  trams de gran bellesa i alçada.  Acaba amb la tirolina de 150 m que sobrevola la llacuna  i que és la més ràpida d’airanatura. Enllaça finalment amb la tirolina llarga (260 m) per retornar a l’inici. Circuit apte a partir de 1’45m.

TIROLINES XTREM

Llença’t per la tirolina més ràpida d’airanatura (150 m) i la tirolina arbre-arbre més llarga del país (260 m). Gaudeix de la sensació de volar sobre la llacuna de Can Ribalta i els prats d’aira. I és apte a partir dels 6 anys (+1,15m)

TOTS ELS CIRCUITS D’AVENTURA

    Podeu fer tots els circuits ; els dos circuits dels Picots,  l’Astor, el Gran duc  i les dos tirolines Xtrem  i fins i tot repetir si encara no en teniu prou, fins un màxim de 4 hores.   Adrenalina, esport i diversió sense límits..  Recorda que si vens en grup de més de 10, us sortirà millor de preu.