El nostre entorn natural de més de 70 hectàrees de camps de conreu, boscos, corriols, riera i llacuna , ens permet organitzar esdeveniments esportius de diferents tipologies… .

Maori Race 

Cursa d’obsacles Maori Race a Aira Natura. Es tracta d’una cursa multidisciplinar que combina un circuit de 7 quilòmetres per diferents terrenys (terra, gespa, aigua…) amb més de 25 obstacles a superar, pel que la converteix en una de les curses amb més densitat d’obstacles. Entre aquests destaquen els obstacles més emblemàtics d’aquest tipus de proves: walls (murs), monkey bars, rope climb (escalada en corda), sandbag carry (càrregues de sac) i balance beam (equilibri) o barbed wire (filats).

Corriolaira 

Cursa de resistència de BTT en un circuit tancat per la finca d’Aira, i que transcorre 100% per corriols. El circuit presenta diferents variants al llarg de cada volta, on els corredors podran escollir entre la més fàcil i lenta, o la més tècnica i ràpida, permetent així avançar a les persones més atrevides.

Els acompanyants podran gaudir de tota l’oferta d’activitat que ofereix Aira Natura, de la restauració del restaurant La Perola, i de l’allotjament a l’hotel Can Ribalta.