LLEURE, REPTES  I EQUILIBRIS.

Son Activitats per a Festes d’aniversaris i families , o bé per  Escoles i  Casals d’estiu …  Son ideals per a fer rotacions amb grups grans..

Fins els 6 anys , les opcions son: Un itinerari de lleure amb jocs com «Cap pilota al meu camp»,»Travessa en equip», «Deixa’t portar»,  «L’os mandros»…..  O bé el  circuit de reptes i equilibris infantil amb troncs, ponts, equilibris, escales, xarxes ….  sempre a prop de terra,  que s’han de passar individualment………….   

A partir dels 7 anys  i fins els 12  es tracta d’una gimcana per equips amb puntuació: Dos equips que cooperen entre ells i competeixen amb l’altre equip amb proves com «Slakline invertit» , Ascens vertiginós, Reptes al boulder, Deixa’t portar ò La canal…….. Son activitats dinàmiques que es van realitzant en diferents ubicacions d’Airanatura : la Pista, el boulder,  zona del tir amb arc, el bosc sota picots  o l’entorn de la riera .. I que requereixen la participació de tots els membres de l’equip . 

Totes les activitats estan dirigides i animades per un dels nostres monitors/es ….  LA DIVERSIÓ DEL GRUP ESTA ASSEGURADA

UN EXEMPLE DE PROPOSTA

SELECCIONEU UNA DE LES OPCIONS SEGÜENTS  PER OBTENIR MÉS INFORMACIÓ, O FER UNA RESERVA: