REPTES, AVENTURA I OBSTACLES

Gimcana multiaventura per a grups, en el que es formen equips que col·laboren i competeixen entre ells per superar proves i reptes, on la diversió està assegurada.


A partir de 10 persones, el monitor anima al grup a superar els reptes d’alçada, obstacles, proves de confiança ò reptes bojos , on sempre cal la coordinació de tot l’equip.


Per a teambuilding empreses, famílies amb grans i petits i per a comiats de solter/a i grups d’amics.


Cal reservar amb amb un mínim de 48h i que ens indiqueu el nombre i edats dels participants , així us  podrem preparar les millors activitats per al vostre grup

Teambuilding Empreses

Lluny  de l’entorn de treball i sense jerarquies, els reptes airaventura posen als treballadors en situacions que fomenten l’esperit de col·laboració, la capacitat de lideratge i moltes capacitats individuals sorprenents que  posteriorment ajuden a redefinir rols a l’àmbit laboral.  

Us farem una proposta d’activitats adaptada al perfil de la vostra empresa d’acord  amb el que reserveu al nostre restaurant La Perola ; reunió de treball, presentació  a la sala gran ò banquet corporatiu .

Comiats de solters/es i grups d’amics 

Gaudir amb emocions d’alçada,  superant proves  en equip i a plena natura. Per les instalacions del parc d’aventura, sobre la llacuna amb la tirolina de 150 m, al boulder i el camp de tir amb arc i per els obstacles de l’itinerari forestal.… Competir, superar obstacles i reptes bojos en grup,  i també  proves d’aigua i piscina quan arriba la calor.  

Durant l’estiu us podeu remullar a la piscina abans de dinar al nostre restaurant La Perola d’aira, o fer el vermut a les terrasses. Carta, tapes, menú de cap de setmana i menús per a grups i celebracions.

Families actives, grans i petits

“Pack Family” per a adults i nens/es a partir dels 7 anys. Gaudireu junts d’experiències d’alçada, de superar reptes i demostrar habilitats i punteria. I també jocs de lleure per a totes les edats on la coordinació i competició sana fomenta encara més els lligams  entre els membres de les  famílies ben avingudes.

“Pack Infantil” per els nens i nenes de 4 a 6 anys. Que podeu aprofitar pels comiats de final de cicle a primària i també per celebrar l’aniversari…. Aventura, equilibri, agility amb ponis, explora per la riera, jocs de descoberta, laberit de cordes al bosc….. i molt més…. I també us podem preparar un paquet combinat amb el circuit d’aventura “el cargolet”

I després un bon dinar a La Perola d’aira amb opció de menú infantil fins als 12 anys…  I atenció pares!!, consulteu el nostre servei de monitor de lleure per fer la sobretaula  mentre els menors s’ho passen d’allò més bé amb tota seguretat. (A partir dels 4 anys).