A AIRA es poden celebrar reunions de treball, seminaris, convencions , family days  i d’altres esdeveniments d’empresa, en un entorn rural privilegiat. Un lloc inspirador on es millora la concentració i la  productivitat. 

I a més a més es pot gaudir de diverses activitats enmig de la natura per als moments de descans,  o com a eines de team-building dins de pogrames outdoor training.

SALES DE CONVENCIONS I REUNIONS.

AIRA disposa d’un espai especialment concebut per a les convencions, presentacions, conferències, tallers, i qualsevol altre tipus d’esdeveniment d’empresa: la Sala Gran d’AIRA.

Situada en el pis superior de La Perola d’aira,  la sala té capacitat fins a 250 persones. És un espai polivalent que adapta la seva distribució segons cada necessitat. Disposa de tots els avenços tecnològcs de sò, imatge i climatització , amb el valor afegit de la tranquil.litat i les vistes a la natura que ens envolta.

Per descomptat que és l’espai ideal per gaudir de la cuina del nostre restaurant La Perola d’aira, a més de tots els serveis propis ò opcionals que precisin per l’esdeveniment. 

L’Hotel Can Ribalta, d’altre banda, és l’espai ideal per a reunions d’equips directius, departaments o petits seminaris especialitzats. Amb 7 habitacions personalitzades i la  sala de l’antiga cuina vella disposareu de totes les comoditats i exclusivitat que garanteix l’èxit de la reunió i la màxima productivitat del vostre temps.

TEAM BUILDING – LES GIMKHANES AIRAVENTURA

Lluny de l’entorn de treball i sense jerarquies, els reptes de les gimkhanes airaventura posen als treballadors en situacions que fomenten l’esperit de col·laboració, la capacitat de lideratge i moltes capacitats individuals sorprenents, que posteriorment ajuden a redefinir rols a l’àmbit laboral.  

Son una selecció d’activitats d’aventura, esportives i lúdiques, sempre personalitzades i adaptades al perfil i necessitats de cada empresa, que  milloren també la relació entre els treballadors i l’empresa. 

Us proposarem proves més físiques , d’aventura en alçada i superació d’obstacles en equip  i proves més tranquiles com jocs de confiança, equilibri, punteria i coordinació, que sempre tenen un component lúdic.

 La proposta que us farem sempre es personalitzada, en funció del perfil i edats del vostre equip humà i de la disponibilitat de temps .

OUTDOOR TRAINING – ESPAIS INSPIRADORS

Amb AIRA col·laboren professionals de la formació 

AIRA disposa també d’espais inspiradors a l’entorn de la masia, i en zones del nostre bosc , al bell mig  de la natura, ple de vida, sense trànsit de vehicles ni persones …. Habilitem l’espai amb tot el necessari per aquelles  reunions molt especials, que ens ajuden a connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Oferim a les empreses la possibilitat de treballar amb els seus departaments de Recursos Humans per dissenyar programes que combinen la formació amb activitats d’oci i naturalesa, fins i tot amb l’ajuda de cavalls . Lideratge, Comunicació, Gestió de l’estress, Mindfulness, Gestió de les emocions, Empatia,  Assertivitat, Creixement personal..

Segons el que vulgueu treballar, el nombre d’assistents i la vostra disponibilitat de temps us dissenyarem un programa d’activitats a mida, amb la dinamització dels formadors que col.laboren amb nosaltres.

DINARS D’EMPRESA I ACTIVITATS OUDOOR

A La Perola d’aira pots celebrar el millor dinar o sopar corporatiu, en un espai únic, lluny de la rutina i la contaminació acústica de la ciutat, gaudint de la cuina catalana creativa i del bon servei del nostre personal de sala. 

Amb capacitat fins a 120 persones en taules rodones i fins a 200  en format buffete , es pot comptar a més amb l’equip d’imatge i sò i la pantalla de 4  m per les presentacions corporatives, a més dels serveis opcionals d’animació, DJ ò música en viu, per acabar de vestir la jornada. 

Es possible comptar també amb les activitats del nostre departament airanatura, tant si es vol gaudir d’un circuit d’aventura,  practicar el tir amb arc o estirar les cames amb una ruta guiada de senderisme.

Si es busca la cohesió de l’equip de treball ò les persones d’un departament us recomanem les gimcanes airaventura amb la millor selecció d’activitats per a team building.