A AIRA es poden celebrar reunions de treball, seminaris, convencions i altres esdeveniments, en un marc privilegiat per a la concentració i la desconnexió de l’hàbitat urbà.

I a més a més es pot gaudir de diverses activitats garantint moments de descans i d’experiències singulars enmig de la natura.

SALA DE CONVENCIONS

AIRA disposa d’un espai especialment concebut per a les reunions, presentacions, conferències, tallers i formacions, i qualsevol altre tipus d’esdeveniment d’empresa i col·lectius: la Sala Gran d’AIRA.

Situada en el pis superior de l’edifici o Mas Can Ribalta, la sala té una capacitat de fins a 250 persones. És un espai polivalent i condiciona la seva distribució segons cada necessitat. Disposa de tots els avanços tecnològics, equipaments i el confort necessari per a l’organització d’aquest tipus d’activitats. Amb el valor afegit de la tranquil·litat i les vistes que proporciona un entorn natural com el nostre

Per descomptat, a més de tots els serveis propis o opcionals que precisi, els assistents tenen la possibilitat de gaudir de la cuina del nostre restaurant La Perola.

PROGRAMES D’INCENTIUS

Amb AIRA col·laboren professionals de la formació.

Oferim a les empreses la possibilitat de treballar amb els seus departaments de Recursos Humans per dissenyar programes que combinin la formació amb activitats d’oci i naturalesa. Es tracta de programes destinats a potenciar el lideratge, la connexió i el treball en equip, a millorar les relacions laborals en entorns empresarials, així com el descobriment de noves vies de treball destinades a, per exemple, la consecució d’objectius o la millora de les relacions amb els clients.

OUTDOOR TRAINING

AIRA disposa d’unes instal·lacions enmig d’un entorn privilegiat per gaudir d’unes jornades de treball en plena naturalesa. Totes les “experiències AIRA” s’adapten a les necessitats, objectius i pressupost de cada empresa.

DINARS I SOPARS D’EMPRESA

A La Perola pots celebrar un bon dinar o un bon sopar d’empresa. Ben lluny de la rutina i de la contaminació acústica de la ciutat i ben a prop de la teva seu. Demana el menú que més et convingui sense compromís. 

El que si assegurem, per començar és un àpat de qualitat servit per persones amb gust per la restauració, i a mida de les necessitats nostres amfitrions, ja siguia a la terrassa de La Perola, a la Sala Gran per a grups nombrosos, o bé en els diferents racons íntims i per a grups més reduïts