A AIRA podeu celebrar reunions de treball, seminaris, convencions , family days  i d’altres esdeveniments d’empresa, en un entorn natural privilegiat. Un lloc inspirador on  millora la concentració i la  productivitat. 

Envoltats de natura, a l’Hotel Can Ribalta i al restaurant La Perola d’aira hi conviuen passat i present per oferir-vos tots els serveis  i els espais que més s’adaptin a les vostres necessitats. 

El nostre departamet Airanatura disposa d’instal·lacions d’aventura i esport enmig de la natura i us proposa activitats d’oci, paquets d’activitats de teambuilding, i propostes de wellnes i cura del personal, per retrobar l’equilibri de cos, ment i emocions. 

ACTIVITATS OUDOOR I DINAR D’EMPRESA  – FAMILY DAYS

A AIRA les empreses podeu celebrar la millor jornada corporativa,  en un espai únic envoltat de natura, amb sales per a reunions, propostes d’activitats outdoor i la cuina i el servei del nostre restaurant La Perola d’aira .  Cuina tradicional i creativa d’alt nivell amb producte de proximitat.

Si busqueu una jornada corporativa complerta  deixeu que us proposem  activitats d’oci i  abans de dinar;  Pujar dalt dels arbres als nostres circuits d’aventura, demostrar punteria al tir amb arc, fer una sortida guiada de senderisme,  ò bé amb un pack d’activitats teambuilding adaptada al vostre grup. Us farem una proposta a mida segons el nombre de persones i el temps de què disposeu.  

AIRA és també l’espai ideal per a organitzar una jornada lúdica entre treballadors junt amb les seves famílies. «Family days» per a crear vincles amb l’empresa oferint activitats per a petits i grans i un dinar a mida a les terrasses ò bé a la sala gran.

OUTDOOR TRAINING – TEAMBUILDING I FORMACIÓ A MIDA

Les empreses cada vegada son més conscients de l’impacte que té en els seus resultats el fet de tenir empleats que se sentin feliços, saludables i satisfets amb la feina que fan.

Amb AIRA col·laboren professionals de la formació, coachs i facilitadors i us oferim la possibilitat de treballar amb els vostres departaments de Recursos Humans per programar les activitats i exercicis de forma personalitzada segons el que vulgueu treballar.

Els programes segueixen 7 eixos principals que s’interconnecten i relacionen els uns amb els altres: Intel·ligència emocional, Gestió del temps i l’estrés,  Gestió d’equips , Mindfulness, Gestió de l’energia, Consciència corporal, Creixement personal.

Deixeu-nos les vostres dades i un dels formadors es posarà en contacte amb vosaltres per ampliar-vos informació.

ESPAIS PER A CONVENCIONS, REUNIONS I SEMINARIS

A la sala gran de La Perola d’aira t’oferim l’espai perfecte per a les teves convencions i esdeveniments d’empresa.

  • Sala àmplia, lluminosa i exclusiva, amb capacitat per a 120 persones per a menjar i 200 en format teatre
  • Equipaments de so i microfonia de primera qualitat
  • Projector HD i pantalla de 4 mts per les vostres presentacions empresa.

L’Hotel Can Ribalta, amb 7 suites de més de 30 m2, disposa també de sala per a reunions fins a 20 persones. L’espai ideal per a reunions d’equips directius, caps de departament i petits seminaris especialitzats.

Aira us ofereix també espais outdoor per a reunions molt especials. A les terrasses de La Perola, al pati dels til.lers , fins i tot al «teatre del bosc», espai habilitat i equipat enmig de la natura, al bell mig del bosc, ideal per sessions de mindfulness, consciència corporal i benestar del personal.