Què és Aira Natura

Aira Natura ofereix diverses experiències de turisme actiu i esport que interactuen amb l’entorn natural que ens envolta. Amb més de 130 hectàrees de zones forestals i rurals Aira Natura es converteix en l’escenari perfecte per dur a terme activitats a l’aire lliure. Oferim una àmplia oferta pensada per a totes les edats i col.lectius: famílies, escoles, grups d’amics i grups sèniors , agències i empreses…

AIRA es troba al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, comarca del Vallès Oriental, i respira del mar que té molt a prop i del Parc Natural del Montseny, situant-se així molt a prop de les capitals catalanes; a 20’ de Barcelona i a 40’ de Girona.

Medi Natural

A pocs quilòmetres de Barcelona i Girona, i en plena natura, Aira està ubicada en una finca de 130 hectàrees que durant 6 generacions ha estat gestionada, cuidada i estimada per la família Agustí. El paisatge que hi podem trobar, encara manté l’essència agrària de la comarca del Vallès, el qual està format per la combinació de camps de conreu, prats, boscos i fins i tot una llacuna, que fan que l’aspecte de la finca canvii a cada estació oferint sempre diferents matisos als visitants.

Clima d’estius càlids i hiverns moderats que permeten les activitats a l’aire lliure durant tot l’any. I de fons el majestuós massís del Montseny, declarat per la Unesco parc reserva de la Biosfera.