Què és Aira Natura

Aira Natura ofereix experiències de turisme actiu en plena natura  per a grups, famílies, empreses i escoles. Forma part del grup AIRA amb el restaurant “La Perola” especialista en cel.lebracions i banquets i l’Hotel Can Ribalta. En l’entorn agroforestal de la plana del Vallès i als peus del Montseny, Aira Natura es converteix en l’escenari perfecte per a la pràctica d’activitats d’aventura, esportives i de lleure i reunir-se després al voltant de la taula al nostre restaurant La Perola d’aira. 

AIRA es troba al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, comarca del Vallès Oriental i respira del mar que té molt a prop i del Parc Natural del Montseny, situant-se així molt a prop de les capitals catalanes; a 20’ de Barcelona i a 40’ de Girona. 

Medi Natural

A pocs quilòmetres de Barcelona i en plena natura, Aira està ubicada en una finca que encara manté el paisatge i  l’essència agrària de la comarca del Vallès, el qual està format per la combinació de camps de conreu, prats, boscos i fins i tot una llacuna, que fan que l’aspecte de la finca canvií a cada estació oferint sempre nous matisos als visitants.

Clima d’estius càlids i hiverns moderats que permeten les activitats a l’aire lliure durant tot l’any. I de fons el majestuós massís del Montseny, declarat per la Unesco parc natural reserva de la Biosfera.