AIRA permet a tota la família realitzar activitats qualsevol dia de l’any en espais oberts i naturals, en instal·lacions integrades en el paisatge.

LA PRIMERA VEGADA

Encara no conèixes Aira? N’has sentit a parlar però no saps exactament què hi pots trobar?

Aira aglutina  el parc d’aventures d’Aira Natura, el restaurant La Perola i l’Hotel Can Ribalta. És una destinació perfecta per gaudir d’una jornada agradable en família.

Aira Natura ofereix activitats d’aventura, esport i oci per a tota la família independentment de l’edat, des de circuits als arbres i ponis per a nens de 4 anys a activitats extremes per a joves, com els circuits esportius amb la liana i les tirolines Xtrem, a bicicletes elèctriques i marxa nòrdica amb la que els grups sènior podran gaudir i descobrir el territori.

Al complex també trobaràs el nostre restaurant La Perola, ple de possibilitats amb la seva sala gran on hi podem organitzar les vostres cel.lebracions, banquets i fins i tot casaments. I l’Hotel Gastronòmic Can Ribalta, un establiment amb encant en plena natura que data de finals del segle XI i que permetrà descansar amb vistes al Montseny i a pocs quilòmetres del mar.

FESTES D’ANIVERSARI AMB ACTIVITATS

Si voleu fer una festa d’aniversari i sou 15 persones comptant els adults, Aira Natura és el vostre espai. Tu ens dius quina activitat prefereixes: tirolines, tir amb arc, ponis, circuit d’aventura pels arbres, jocs al boulder , etc.  Si preferiu un aniversari de reptes us podem preparar també  una cursa de sacs XXL, el joc del mocador, estirada de corda, jocs de tocar i parar modificats per donar més emoció, el joc de la ferradura, relleus i, fins i tot, una guerra de farina.

Consulteu-nos les condicions a contacta o trucant al 93 737 99 33

FESTES I CELEBRACIONS

A AIRA hi pots celebrar qualsevol festa particular!
Aniversaris, noces, comunions, comiats de solter, reunions d’amics i qualsevol altra celebració familiar.
Una festa única, totalment a mida! I amb tots els serveis que calguin. A l’exterior, combinant amb un programa d’activitats o, si el temps no acompanya o es prefereix, a les nostres instal·lacions interiors, amb l’equip multimèdia i pantalla gegant per a passi de videos i presentacions.

Per descomptat, el restaurant La Perola és el marc ideal per a àpats en parella, còctels i sopars romàntics a la pèrgola o a la terrassa.

Entrar a: