AIRA permet a les famílies   compartir un matí actiu a la natura , i gaudir després d’un bon àpat a la  Perola d’aira. A més, amb el servei de monitor per la sobretaula podreu allargar la conversa entre els adults i que els nens s’ho passin bé de forma segura.

PONIS I CIRCUITS D’AVENTURA PER ELS MES PETITS (-6 anys ò -1,15m)

Els pares sou els encarregats  de conduir el Poni que porta al vostre fill/a  i d’ajudar-lo a avançar per el circuit d’aventura “el cargolet”, seguint les indicacions dels monitors  abans de començar la activitat. Gaudireu amb les seves emocions dels vostres fills !!

TIR AMB ARC I AVENTURA A PARTIR DE 7 ANYS (+1,15 m)

Amb un mínim de 2 ò 4 persones podreu escollir un circuit d’aventura i/ò practicar el tir amb arc seguint les indicacions dels nostres monitors. 

MES ACTIVITATS I PREUS ESPECIALS PER A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES (+1,15 m)

Si veniu en grup hi sortireu guanyant i si us quedeu a dinar a La Perola d’aira us farem un descompte adicional. 

A partir dels 7 anys els grups familiars podeu escollir entre diferents paquets d’activitats: 

  • 100 % CIRCUITS D’AVENTURA.

Si us agraden molt les emocions d’alçada aquesta és la opció. Podreu escollir entre fer els circuits familiars ò els esportius segons si arribeu o no als 1,45m d’alçada..

  • COMBINAR ADRENALINA I PUNTERIA.

Si voleu fer un petit torneig familiar de tir amb arc, a més de gaudir de l’aventura en alçada es el que heu d’escollir.  

  • GAUDIR GRANS I PETITS D’ACTIVITATS D’AVENTURA, OBSTACLES I REPTES BOJOS.

Les gimkhanes airaventura combinen circuits d’aventura, obstacles  i proves que s’han de superar en equip, on la diversió esta assegurada. Dieu-nos les edats i us proposarem les millors activitats. 

  • FER UNA RUTA DE SENDERISME Ò BTT AMB UN GUIA DE MUNTANYA.

La ruta de senderisme és Ideal com a  activitat moderada, per fer conjuntament tots els membres de la família, des dels mes petits fins als sénior.  Amb l’assessorament i conducció d’un dels nostres guies de muntanya federats coneixereu els elements més significatius del  paisatge que ens envolta i algunes pinzellades d’història . 

Es també una bona excusa per agafar gana abans de dinar a La Perola d’aira ò fer una remullada a la piscina de cara al bon temps.

FESTES D’ANIVERSARI AMB ACTIVITATS

Si voleu fer una festa d’aniversari i sou 15 persones comptant els adults, Aira Natura és el vostre espai. Tu ens dius quina activitat prefereixes: tirolines, tir amb arc, ponis, circuit d’aventura pels arbres, jocs al boulder , etc.  Si preferiu un aniversari de reptes us podem preparar també  una cursa de sacs XXL, el joc del mocador, estirada de corda, jocs de tocar i parar modificats per donar més emoció, el joc de la ferradura, relleus i, fins i tot, una guerra de farina.

Consulteu-nos les condicions a contacta o trucant al 93 737 99 33

FESTES I CELEBRACIONS

A AIRA hi pots celebrar qualsevol festa particular!
Aniversaris, noces, comunions, comiats de solter, reunions d’amics i qualsevol altra celebració familiar.
Una festa única, totalment a mida! I amb tots els serveis que calguin. A l’exterior, combinant amb un programa d’activitats o, si el temps no acompanya o es prefereix, a les nostres instal·lacions interiors, amb l’equip multimèdia i pantalla gegant per a passi de videos i presentacions.

Per descomptat, el restaurant La Perola és el marc ideal per a àpats en parella, còctels i sopars romàntics a la pèrgola o a la terrassa.

Entrar a: