Diversió en grup, prohibit avorrir-se !

Amics, companys de treball, comiats, jubilacions, festes temàtiques, trobades d’amigues i amics, clubs, federacions, AMPA i casals, esdeveniments per a qualsevol col·lectiu … i AIRA un escenari perfecte.

DIVERSIÓ EN GRUP

Quan parlem d’oci en grup, de vegades s’esgoten les idees i correm el perill de caure sempre en la rutina.

Per això AIRA t’ofereix diversitat de propostes per fer en grup. Activitats per a tots els gustos i edats per descarregar adrenalina o relaxar-se, i sempre gaudint d’un entorn natural privilegiat.

L’equip d’AIRA et prepararà un paquet d’activitats “a mida”, segons els gustos dels diferents membres del grup. Són programes per hores o de jornada sencera, especialment indicats per a esdeveniments especials com comiats de solters, aniversaris, festes escolars i universitàries, celebracions d’entitats, etc.

 

FESTES I CELEBRACIONS

Podem organitzar-te una sessió de tir amb arc, una passejada en poni, una gimcana, una celebració d’alçada en un circuit de super-tirolines o el que desitgis.

També ens encarreguem de l’àpat i pastís que necessitis i, si a última hora el temps no acompanya, no passa res, sempre queda l’alternativa d’organitzar la trobada a la Sala Gran de La Perola, perfectament equipada per a l’ocasió.

El restaurant La Perola és el marc ideal per a àpats en grup, còctels i sopars per esdeveniments a la pèrgola o a Les Terrasses d’Aira. T’oferim diferents àpats i preus a la mida del pressupost que tu tinguis.