PARC D’AVENTURA

A Aira la nostra activitat estrella és el parc d’alçada. Comptem amb CINC circuits I DIFERENTS OPCIONS PER SOBREVOLAR llacs, rius BOSCOS DE PINS  i boscos de ribera. Un d’ells, compta amb la tirolina més llarga del país, amb 260 metres d’arbre a arbre.

Amb l’objectiu d’adaptar-nos a tots els públics TENIM CIRCUITS FAMILIARS, CIRCUITS ESPORTIUS I TAMBÉ COMPTEM AMB UN CIRCUIT INFANTIL PER ALS MÉS PETITS.

CIRCUIT EL CARGOLET

Circuit infantil (menors d’1,15 m, acompanyats dels pares que no paguen). Amb PONTS DE RONDINOS, DE CORDES, XARXES, TIROLINA.  Es poden fer dos voltes.

CIRCUIT ELS PICOTS

Dos circuits en un amb un total de 23 jocs.

Circuit apte per a tothom a partir d’1,15m. Tirolines, ponts, escales, xarxes, i moltes emocions d’alçada més , dividides en dos circuits i dos tirolines.

CIRCUIT L’ASTOR

Emocionant circuit ESPORTIU  integrat a un bosc de ribera  apte per a tothom a partir d’1,40 m. Tram a més alçada, I amb alternatives que requereixen més habilitat junt amb l’emocions més fortes com la liana.

CIRCUIT EL GRAN DUC

El complement perfecte de l’Astor per gaudir de més emocions esportives. Circuits a més alçada que acaben amb les Tirolines Xtrem, les dos tirolines estrella d’airanatura.

TIROLINES XTREM

Per viure la sensació de volar. La  tirolina de 150 m que és la més ràpida d’airanatura i passa per damunt de la llacuna i la super tirolina arbre a arbre més gran del país amb 260 m.per viure la sensació de volar. La  tirolina de 150 m que és la més ràpida d’airanatura i passa per damunt de la llacuna i la super tirolina arbre a arbre més gran del país amb 260 m.

FORFET “A PLE VOL”

A partir de 1,40m d’alt permet fer tots els circuits d’adult i repetir si no en tens prou durant el teu torn de 4hores. Adrenalina i diversió sense límits.