GIMKHANES  AIRAVENTURA

Joc per a grups en el que es formen equips que col·laboren i competeixen entre ells per superar proves i reptes  on la diversió està assegurada.

A partir de 8 persones, el monitor anima al grup a superar els reptes d’alçada, obstacles, proves de confiança ò reptes bojos , on sempre cal la coordinació de tot l’equip. 

Per a teambuilding empreses, famílies amb grans i petits i per a comiats de solter/a i grups d’amics. 

Cal reservar amb un mínim de 48 h, que ens indiqueu el nombre i edats dels participants  i us recomanarem les millors activitats .

Empreses

Fora  de l’entorn de treball i sense jerarquies, els reptes airaventura posen als treballadors en situacions que fomenten l’esperit de col·laboració, la capacitat de lideratge i moltes capacitats individuals sorprenents que  posteriorment ajuden a redefinir rols a l’àmbit laboral.  

Us farem una proposta d’activitats adaptada al perfil de la vostra empresa d’acord  amb el que feu al nostre restaurant La Perola ; reunió de treball, presentació  a la sala gran ò banquet corporatiu .

Comiats de solters/es i grups d’amics 

Gaudir amb emocions d’alçada, superant proves  en equip i a plena natura. Per les instalacions del parc d’aventura,  el boulder i el camp de tir amb arc… Superar obstacles en grup,  reptes bojos i proves d’aigua i piscina quan arriba la calor.  

I si us quedeu a dinar a La Perola d’aira us fem un descompte a les activitats;  Menú de cap de setmana ò carta i a partir de 15 persones menús especials per a grups  i celebracions

Families actives, grans i petits

Emocions d’alçada, demostrar habilitats i punteria, Jocs compartits per a totes les edats,  coordinació i competició sana per fomentar  lligams entre els membres de famílies ben avingudes.

I després un bon dinar a La Perola d’aira amb el menú de festius fins a 15 adults  i menú infantil per els menuts… Aprofiteu també el servei de monitor de lleure per fer la sobretaula mentre els menors s’ho passen d’allò més be amb els nostres monitors/es.