E-Bikes / Nordic Walking

Per conèixer una zona el millor és visitar-la i, si al mateix temps fem esport, molt millor. A Aira Natura us proposem fer-ho amb una de les nostres bicicletes elèctriques o bé guiats per un monitor practicant la marxa nòrdica.

Disposem de dos models de bicicletes elèctriques: les E-Bikes de passeig (Rin), i les E-Bikes BTT (Mountain). Totes elles incorporen un motor d’última generació que facilita la nostre pedalada, ja sigui per muntanya, per asfalt o per corriols, el qual farà el nostre recorregut molt més fàcil i divertit, acostant així les rutes en bicicleta a qualsevol persona independentment del seu nivell.

Una altra bona opció per descobrir la zona és una activitat relativament nova al nostre país: la marxa nòrdica. A Aira organitzem passejades d’iniciació i diferents circuits perquè puguis aprendre tots els beneficis d’aquesta disciplina i gaudir d’un exercici complet de tot el nostre cos alhora que gaudim del paisatge que ens envolta.

Ruta E-Bike 1H

Descobreix l’entorn més proper d’Aira amb una E-Bike de passeig o muntanya, seguint les indicacions d’un GPS o per lliure. L’edat mínima per poder fer l’activitat és de 12 anys, sempre i quan per alçada pugui utilitzar la bicicleta.

Ruta E-Bike 2H

Descobreix un entorn privilegiat damunt d’una E-Bike, arribant fins als peus del Montseny i passant per tots els racons medievals que ens depara Vilamajor i l’encant de la part alta de la Plana del Vallès. L’edat mínima per poder fer l’activitat és de 12 anys, sempre i quan per alçada pugui utilitzar la bicicleta.

Ruta E-Bike 3H

Vols endinsar-te pel Montseny i arribar fins a la riera de Cànoves o els indrets històrics i naturals de Palautordera? Amb les E-Bikes ho faràs amb poc esforç i molta diversió. L’edat mínima per poder fer l’activitat és de 12 anys, sempre i quan per alçada pugui utilitzar la bicicleta.

Nordic Walking. Iniciació 1,5H

La marxa nòrdica és un esport ple de beneficis indicat per a qualsevol edat que val la pena descobrir. Podràs conèixer el circuit de la Corriolaira i les vistes panoràmiques  que ens ofereix el mateix recorregut. Mínim 4 pax.

Nordic Walking. Marxa de 2,5H.

Profunditza més en la marxa nòrdica i treu partit a tot el que el nostre monitor especialitzat t’ensenyarà, al llarg d’un recorregut ple de panoràmiques i amagats indrets naturals. Mínim 4 pax.

Lloguer Bastons

Vols practicar la marxa nòrdica per lliure? Lloga els bastons especialitzats a Aira Natura i explora el territori amb les rutes gravades del GPS que et deixarem.