Cadascun dels circuits esta dotat d’un sistema de seguretat de línia de vida continua que ens manté subjectes en tot moment.

AIRANATURA facilita per els CIRCUITS D’AVENTURA els millors equips de protecció individual (EPI’s) Homologats per la CEE: un arnés, unes cintes, una politja i la D o connector , que garanteix estar sempre subjecte a la línia de vída, fent que sigui materialment  IMPOSSIBLE caure , ja que els equips no et permeten deslligar-te en el transcurs de tot el circuit.

Als nens menors de 1,15m se’ls facilita un casc per fer el circuit d’aventura infantil segons indica la normativa europea.

Abans de començar el circuit d’aventura escollit, els monitors d’AIRANATURA  explicaran en un circuit d’iniciació, la manera de realitzar les activitats adeqüadament i de forma autònoma. La utilització correcte dels EPI’S amb la finalitat que tothom tingui clar el sistema de seguretat  del parc.

Per el LLOGUER de les BICIS ELECTRIQUES  i per les activitats dalt d’un PONY es facilita un casc d’us obligatori . Disposem de diferents models i talles per garantir la comoditat i la màxima seguretat  al client.

La resta d’activitats que es poden experimentar a AIRANATURA son en grup i son conduïdes per un tècnic especialista responsable que en tot el moment l’activitat sigui segura. Tir amb arc, boulder, slackline, torre de pisa…