Què és Aira Natura

Aira és un espai que ofereix diverses experiències de turisme actiu i esport que interactuen amb l’entorn natural que ens envolta. Amb més de 130 hectàrees de zones forestals i rurals Aira Natura es converteix en l’escenari perfecte per dur a terme activitats a l’aire lliure. Oferim una àmplia oferta pensada per a tothom, des d’activitats molt extremes i competitives fins a  proves més relaxades enmig de la natura.

AIRA es troba al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, comarca del Vallès Oriental, i respira del mar que té molt a prop i del Parc Natural del Montseny. AIRA és un entorn natural que està molt ben comunicat amb les capitals catalanes de Barcelona i Girona.

Medi Natural

A pocs quilòmetres de Barcelona i en plena natura. Aira està ubicat en una finca de 130 hectàrees que durant 6 generacions ha estat gestionada, cuidada i estimada per la família Agustí. És un paisatge que encara manté l’essència agrària de la comarca del Vallès. Combinació de camps de conreu, prats i boscos, que alternen el color i l’aspecte al llarg de l’any. Un paratge realment bonic.

Clima d’estius càlids i hiverns moderats que permeten les activitats a l’aire lliure durant tot l’any. I de fons el majestuós massís del Montseny, declarat per la Unesco parc reserva de la Biosfera.