AIRA permet a tota la família realitzar activitats qualsevol dia de l’any en espais oberts i naturals, en instal·lacions integrades en el paisatge.

LA PRIMERA VEGADA

Encara no coneixes AIRA? Has sentit parlar d’AIRA però no saps exactament què hi pots trobar?

Situat al peu del Montseny, AIRA és una destinació perfecta per gaudir d’una jornada agradable en família.

A l’exterior, tota la família podrà escollir l’activitat individual o col·lectiva que més li vingui de gust: 4 circuits d’alçada, tir amb arc, circuits de ponis, passejades amb bicicletes elèctriques, el Boulder, la zona de pícnic i moltes activitats més pensades per a tots els públics, edats, gustos i nivells.

Al complex també trobaràs el nostre restaurant La Perola, un espai gastronòmic ple de possibilitats on a més s’organitzen diversitat d’activitats, i l’Hotel Gastronòmic Can Ribalta. Un establiment amb encant en plena natura.

FESTES I CELEBRACIONS

A AIRA pots celebrar qualsevol festa particular.
Aniversaris, noces, comunions i qualsevol altra celebració familiar, comiats de solters o reunions d’amics.

Podem organitzar-te una sessió de tir amb arc, una passejada en poni, una gimcana, etc., etc., … qualsevol combinació, qualsevol activitat, acompanyats pels nostres monitors.
Una festa única, totalment a mida! I amb tots els serveis que calguin. A l’exterior o, si la climatologia no acompanya o es prefereix, a les nostres instal·lacions interiors.

Per descomptat, el restaurant La Perola és el marc ideal per a àpats en parella, còctels i sopars romàntics a la pèrgola o a la terrassa.

OPCIONS FESTES D’ANIVERSARI

ANIVERSARI D’ALÇADA

Amb aquesta opció podreu gaudir d’un aniversari on es combinaran 3 modalitats d’esport d’alçada. Aquests tres esports són:

 • Boulder modalitat de l’escalada en la qual la paret on ens movem no supera els 3 m d’alçada, i on la progressió és horitzontal. Aquesta activitat consta de dues parts, una primera en la qual el tècnic ens farà una breu explicació dels principis bàsics de l’escalada, i una segona en la qual realitzarem jocs al boulder, amb els que, a part d’escalar, riurem de valent.
 • Slackline esport que consisteix a progressar des d’una cinta plana tensada des de l’inici de la mateixa, tot fent equilibri fins al final del seu recorregut, sobre la qual nosaltres haurem d’intentar caminar tot treballant el nostre equilibri i posant a prova la resposta del nostre cos. Aquesta activitat començarà amb una breu demostració i explicació dels trucs bàsics per moure’ns sobre l’slack i, sempre ben assegurats.
 • Circuit d’alçada Activitat que consta de la realització d’un circuit pels arbres passant tota mena d’activitats i obstacles que de ben segur que sorprendran els seus participants. L’activitat es realitzarà sempre assegurat, de manera autònoma i sempre amb les màximes mesures de seguretat.

ANIVERSARI AL GALOP

Amb aquesta proposta els amants dels animals, i en especial dels ponis, podran gaudir d’una jornada en contacte directe amb ells. L’activitat comença tancant als ponis entre tots al picador, on amb compte i entre tots els lligarem, raspallarem i posarem a punt per a la segona part de l’activitat.

Aquesta segona part consisteix a sortir en grup a fer una volta per la natura en la qual ens anirem tornant entre els genets (els que munten) i els acompanyants (que assisteixen al genet). D’aquesta manera tots els participants gaudiran de l’experiència. Durant el recorregut anirem buscant unes fites amb les quals ens assegurarem d’estar fent el camí correcte.

En finalitzar, entre tots, desequiparem els ponis i els agrairem l’esforç amb una mica de menjar que els participants donaran als animals.

ANIVERSARI GUILLEM TELL

Amb aquesta proposta passarem una jornada aprenent a fer anar un instrument que des de fa segles s’usa, i avui en dia encara, hi ha qui n’és un gran afeccionat, estem parlant de l’arc.

En aquesta activitat aprendrem a fer punteria amb aquest instrument. Començarem en unes dianes fixes, en les que anirem augmentant els reptes i la dificultat de la tirada, ja sigui per la distància de llançament, com per les diferents dianes que anirem posant, i acabarem, un cop el monitor vegi el grup preparat per fer-ho, fent un petit recorregut 3d de tir amb arc, en el que ens sentirem caçadors, ja que durant el circuit ens anirem trobant diferents animals (d’escuma), en els quals practicarem la punteria.

Aquest circuit consta de 10 dianes diferents, i un cop acabat el recorregut recollirem l’activitat i podrem passar a gaudir del berenar/esmorzar.

ANIVERSARI DE REPTES

Amb aquesta proposta anem a buscar una jornada més tradicional, en la que els nens i nenes gaudiran de diferents jocs i proves, amb les quals treballaran la cohesió en grup  en contacte l’un amb l’altre i s’ho passaran d’allò més bé en un medi ben diferent. En aquesta activitat farem proves tan clàssiques com la cursa de sacs, transformada en cursa de sacs XXL, on hi cabran fins a 6 participants per sac, el joc del mocador, estirada de corda, jocs de tocar i parar modificats per donar més emoció a la prova, el joc de la ferradura, relleus de diferents tipus, i fins i tot una guerra de farina. Cal dir que per a aquesta proposta es recomana que els nens i nenes vinguin equipats amb  calçat esportiu i amb roba vella o que es pugui embrutar, ja que sabem com començarem però mai com acabarem…

 •  Lloc: Espais Casetes dels Ponis o bé del Parc d’Alçada
 •  Mínim: 15 nens
 •  Inclou:
 • Berenar INFANTIL + PASTIS aniversari
 • Tècnics per conduir les activitats
 • Monitor de lleure per acompanyar el berenar
 • Temps aproximat activitats i berenar 3h
 • Dies i horaris: Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 13h o 16h a 19h.    Altres dies consulteu-nos sense compromís.
 • El preu per a 15 nens és de 23€/nen.
 • Grups més grans consulteu-nos les ofertes.