E-Bikes / Nordic Walking

Per conèixer una zona el millor és visitar-la, i si al mateix temps fem esport, molt millor. A AIRA disposem de dos models de bicicletes elèctriques, les eBikes de passeig (Rin) i les eBikes btt (Mountain) amb un motor elèctric incorporat que faciliten la nostra pedalada, sigui per muntanya o asfalt, i faran més fàcil el recorregut. Comoditat i innovació per totes les edats i nivells físics. Una altra opció és, una activitat relativament nova al nostre país, a AIRA organitzem cursos d’iniciació i circuits per la pràctica de la marxa nòrdica. L’orografia del terreny permet fer un exercici complet de tot el nostre cos alhora que gaudim del paisatge que ens envolta.

Ruta E-Bike 1H

Descobreix l’entorn més proper d’airanatura amb una e-bike-rin o una e-bike mountain. A partir de 12 anys, qualsevol edat, nivell físic i estat de forma és vàlid per gaudir en grup d’un esport en plena natura. Per lliure o bé per una ruta guiada per un GPS.

Ruta E-Bike 2H

Descobreix un entorn privilegiat. Arriba fins les primeres rampes del Montseny, passant per els racons medievals de Vilamajor o descobreix l’encant de la plana del Vallès oriental amb una e-bike de passeig o una e-bike mountain. A partir de 12 anys, nivell físic i estat de forma és vàlid per gaudir en grup d’un esport en plena natura. Tu tries si vas per lliure o segueixes amb el GPS les nostres rutes suggerides de 2hores.

Ruta E-Bike 3H

Et vols endinsar al Montseny i arribar fins la riera de Cànoves, gaudint dels canvis al paisatge?. O bé et vols apropar  als racons històrics i naturals de Palautordera, passant per algunes pujades més fortes amb l’ajut d’una bici elèctrica?…

Nordic Walking. Iniciació

Un esport ple de beneficis, indicat per qualsevol edat, que val la pena descobrir. Fes-ho als circuits d’airanatura, especialment preparats per a aquest esport.  Camins, corriols,  trams oberts amb vistes panoràmiques i trams ombrívols pel bosc.

Iniciació i ruta d’1,5 hores. En grup entre 4 i 10 persones i guiats per un monitor

W. Marxa de 2,5h.

Un esport ple de beneficis, indicat per qualsevol edat, que val la pena descobrir. Fes-ho als circuits d’airanatura, especialment preparats per a aquest esport.  Camins, corriols,  trams oberts amb vistes panoràmiques i trams ombrívols pel bosc. Iniciació i ruta de 2hores, guiats per un instructor de N.W. En grup entre 4 i 10 persones.

Lloguer Bastons

Vols recórrer per lliure amb el teu grup els circuits d’airanatura, amb l’ajut dels bastons per la pràctica de N.W.  Doncs els pots llogar. Inclou un GPS amb rutes gravades.